Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä


Designkodinkoneet.fi -verkkokaupan toimitusehdot lyhyesti:
 

Toimitus tontille ilmainen € 500,00 ja yli tilauksista. Toimitusmaksu alle € 500,00 tilauksista 30,00 €
Sisäänkannettuna 3 laitetta 30,00 €
Vanhan laitteen poisvienti kierrätykseen per laite 18,60 €
Lavaveloitus yli 0,5 m3 toimituksille 6,20 €
 1. Tuotteet toimitetaan toimitusosoitteeseen (tontille). Sisäänkantopalvelu on mahdollista tilata lisämaksusta. Katso hinnasto yllä. 
   
 2. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, sopiakseen miten asia hoidetaan. Asiakas vastaa palautuskustannuksista, mikäli palautuksen syynä ei ole verkkokaupan virhe (väärä tai viallinen tuote tms.). Tuotteiden suuren koon vuoksi palautuskustannukset voivat olla poikkeuksellisen suuret (esim. jääkaappi 70-150e).
   
 3. Toimitusaika on mainittu tuotekortilla. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
   
 4. Designkodinkoneet.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
   

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on mainittu tuotekortilla. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli luvattu toimitusaika ylittyy jostain syystä. Kannattaa huomioida, että arkipyhät, juhlapyhien aatot tai sesonkiajat aiheuttavat ruuhkaa kuljetusyrityksissä, mikä voi tilapäisesti pidentää toimitusaikaa.

Mikäli tilauksessa on kampanjatarjouksena kaupanpäällinen, voi sen toimitus kestää pidempään kuin varsinaisten tuotteiden toimitus. Jos kaupanpäällisen ehtona on ollut euromäärältään tietyn suuruinen tilaus, voidaan se toimittaa esim. vasta palautusoikeuden päätyttyä.


2. Toimitustavat

Designkodinkoneet.fi -verkkokaupan tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti toimitusosoitteeseen (toimitus tontille). Sisäänkanto on lisämaksullinen palvelu.

Kuljetusliike ottaa yhteyttä asiakkaaseen etukäteen, jotta toimitusaika voidaan sopia.
 

3. Maksutavat

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, alkuperäispakkauksessaan. Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee etäkaupassa voida tutustua tuotteeseen samalla tavoin kuin se olisi kivijalkamyymälässä mahdollista. Tästä syystä esimerkiksi asennettua tuotetta ei voi palauttaa.

Asiakaspalvelumme antaa tarkemmat palautusohjeet - ottakaa siis aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ennen palautusta!

Palautuskustannukset jäävät asiakkaalle. Tuotteiden suuren koon vuoksi palautuskustannukset voivat olla poikkeuksellisen suuret (esim. jääkaappi 70-150e).

5. Reklamaatiot

Tärkeää! Mikäli tuotteen pakkaus on vaurioitunut, tehkää siitä ilmoitus jo kuljettajalle! Mikäli tuotteessa on vikaa, saitte väärän tuotteen tms. niin asiakaspalvelumme hoitaa asian mahdollisimman nopeasti joko korjaamalla tai korvaamalla viallisen tuotteen. 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluun. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Designkodinkoneet.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille tai käytetyn maksutavan välityksellä.

Myyjä ei hyvitä virheettömästi toimitettuja tavaroita, mikäli ne palautetaan ilman että myyjän kanssa on etukäteen sovittu asiasta. Ostaja on aina velvollinen maksamaan myyjälle virheettömästi toimitetun tavaran käsittelykuluja 3% palautuserän laskutusarvosta aina kuitenkin vähintään sata (100) euroa. Palautettavan tavaran tulee olla alkuperäisessa pakkauksessa.

7. Yhteystiedot

Sähköposti: info(@)alternative-design.fi 
Puh: 0400243772 arkisin klo. 10-16, lauantaina klo. 11-14. Hätätapauksessa muina aikoina kerro asiasi lyhyesti sms-viestissä ja lisää nimesi..