Tuotemerkit

Barazza

Puolen vuosisadan kokemus takanaan Barazza on rohkeasti lähtenyt kokeilemaan uusia muotoja, toteuttamaan uusia tekniikoita ja kehittänyt uraa uurtavia tuotteita yhdistettynä italialaiseen muotoiluun. Tuloksena on ratkaisuja, joilla on ennakoitu yhä vaativamman asiakaskunnan toiveet ja tarpeet. Hienoja, esteettisesti houkuttelevia tuotteita, jotka vastaavat ajan makuvirtauksia ja ilmentävät italialaisen tuotantoteollisuuden osaamista ja voimavaroja. 

Barazzan päämäärä on tarjota asiakkaalleen tuotteita, jotka roimasti ylittävät heidän odotuksensa ja tyydyttävät mitä epätavallisimmat koon ja yhdistelmän vaatimukset ja ratkaisut yksilöllisesti toteutettuina. Heidän tuotevalikoiman on tulosta perusteellisesta tutkimus- ja kehitystyöstä ja teknologisista innovaatioista heidän työpajassaan. Mitä kunnianhimoisimmat ideat ja suunnitelmat syntyvät huipputeknologisin menetelmin, joilla määritellään päämäärät: ergonomiset, laadukkaat ja tehokkaat tuotteet. 
Toteuttaen aina omat pyrkimyksensä ja usein ylittäen reilusti asiakkaitten odotukset.

UNI EN ISO 9001 and 14001 laatustandardiluokitukset takaavat laadunvalvonnan ja tuotantoprosessin tehokkuuden, sekä sitoutumisen ympäristönhallintajärjestelmään, jolla Barazza pyrkii hyödyntämään luontoa ja energiaa tehokkaasti ympäristöä suojellakseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bertazzoni

Bertazzoni

Nykyään nimi Bertazzoni yhdistetään  tyyliin ja erinomaisuuteen ympäri maailmaa. Italian Parma-alueen Gustallan kaupungista jo 1800-luvusta lähtien toiminutta perheyritystä johtaa nyt 5. ja 6. sukupolvi.  Alusta alkaen Bertazzonin perheen periaatteena on ollut valmistaa laadukkaita kodinkoneita kehittyneellä tekniikalla ja klassisen kauniilla designilla.   Bertazzonin juuret juontavat italialaisiin perheen, kulttuurin ja tyylin perinteisiin. Yritys on erikoistunut ruoanvalmistuksen hyvin henkilökohtaiseen luonteeseen. Bertazzonin muotoilu ottaa huomioon modernin kokin taidot ja tarpeet, tarjoten käyttäjälleen mielikuvituksellisia ominaisuuksia ja estetiikkaa.

Bertazzoni perhe tunnetaan myös Smeg -kodinkoneyrityksestä, joka perustettiin 50-luvun lopussa Bertazzoni perheen kotikaupungissa, missä Smegin pääkonttori vieläkin sijaitse.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Faber

Faber

Faber valmistaa liesikupuja ja -tuulettimia, jotka hiljaisen käyntiäänensä ja tehokkuutensa lisäksi ovat taiteellisesti muotoiltuja. Laitteita on monen tyylisiä ja liesikuvuilla on runsas valikoima toimintoja. .
Faberin valikoimaan kuuluu myös induktiokeittotasot, joihin on liittetty etäohjausominaisuuden valikoitujen liesituulettimiin. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fhiaba

Fhiaba

Klassinen italialainen kylmälaitteiden valmistaja, Fhiaba, on yhdistänyt korkeatasoista tekniikkaa ja 50-luvun sekä modernin design muotoilua menestyksekkäästi jo 70-luvusta alkaen.  Vuosikymmenten tulokseksi on kehittynyt modernit, minimallistiset sekä retro-mallistot, josta löytyy räätälöidyt jääkaappikokonaisuuksia jokaiseen tarpeen.
Fhiaban valmistuksessa käytetyt korkealaatuiset materiaalit on valittu niiden esteettisten ja teknisten ominaisuuksien takia. Ruostumaton teräs sisä- ja ulkopintojen materiaalina takaavat korkeatasoisen hygienian.
Ruostumaton teräs sisätiloissa mahdollistaa tarkemman lämpötilan hallinnan, koska se varaa kylmää ja vapauttaa sitä ajallaan, minimoiden äkillisiä lämpötilan vaihteluita. Brilliance sarjan aluminiinipinnat ja kirkkaat lämpökäsitellyt lasihyllyt ovat osa tyylikästä kokonaisuutta.
Tuotesarjat on jaettu teknisiin ratkaisuihin ja ulkoasu-ilmeisiin.
 

Selaa tuotemerkin tuotteita »